13 augusti 2007

Uppåt igen

Det kändes bra att se att börsen gå upp idag. Min förhoppning är dock att det skall lugna sig lite de närmsta dagarna, men tyvärr tror jag som många andra att det kommer att fortsätta att vara stora svängningar. Jag kan iofs leva med det också. På sitt sätt är det kul när det svänger lite.

Jag funderar på att fylla på med fler XACT BEAR-aktier om det fortsätter rejält uppåt imorgon också. Jag får räkna lite på det, men det är inte omöjligt att det blir så. Anledningen till att jag håller fast vid mina XACT BEAR är att jag inte håller det för otroligt att det kan sticka ned en bit till. Under tiden som jag väntar på att denna eventuella nedgång skall infinna sig så köper jag lite när det är billigt och säljer lite när det är dyrt, dvs liggande köp- och säljordrar. Förmodligen är det ingenting som någon förståsigpåare skulle rekommendera, men jag väljer att köra efter eget huvud och är ganska nöjd med det.

Förresten så lade jag in tre nya bloggar på ekonomibloggar.se tidigare idag. Kolla gärna in dessa.

Vad tror ni? Kommer det att fortsätta uppåt imorgon eller kommer det ny information som sätter käppar i hjulen på uppgången? Kommentera gärna.

mvh Charlie

Inga kommentarer: