29 mars 2007

Kort innehav av BE Group och HIQ in i portföljen

Det har varit ganska bra omsättning i portföljen de sista dagarna. Precis som jag skrev i mitt förra mail så köpte jag tillbaka BE Group för 87,00 SEK. Eftersom jag är lite tveksam till att äga aktier för tillfället så lade jag direkt in en säljorder på 88,75SEK. Säljordern gick igenom samma dag, vilket innebar att det blev en liten trevlig vinst. Om börsen fortsätter ned idag så kommer jag förmodligen att köpa tillbaka aktierna. Det är inte omöjligt. Frågan är om jag kan få dem för 87 SEK.

Jag köpte även HIQ, ett IT-konsultbolag som känns ganska lockande. Tyvärr lyckades jag inte pricka nedgången riktigt, vilket gjorde att jag fick betala 36,70 SEK. Dagslägsta hamnade på 36 SEK, men så blir det när man inte kan följa det kontinuerligt (och så kan det naturligtvis även bli om man följer det kontinuerligt, även om jag inte provat det). Det oroar mig lite att aktien föll så mycket som den gjorde under dagen, men jag får hoppas att det bara var en tillfällig dipp.

Om gårdagens nedgång håller i sig även idag funderar jag på att köpa på mig Telia Sonera och Prevas, två favoritaktier som har åkt in och ut ur portföljen. Mina funderingar på att fylla på med XACT Bear finns kvar, men om det fortsätter ner idag så är det möjligt att jag avvaktar.

Inga kommentarer: