28 december 2010

Lite positiva signaler i portföljen

CDON Group, bolaget som jag brottas med i både vaket och drömmande tillstånd, har gjort lite ryckningar uppåt idag. För ett tag sedan var den uppe och handlades på 30,70 SEK, vilket är upp knappt 7% från gårdagens kurs. Just nu har den trillat ned och handlas på 30,10 SEK. Förhoppningsvis innebär detta att aktien har lämnat 29 SEK-nivåerna.

Statoil Fuel & Retail har legat och hoppat på och strax under 52 NOK. Just nu ligger kursen på 52,40 NOK. Kul, naturligtvis.

HM har vänt upp efter att ha varit nere och vänt på 225 SEK. Nu sysslar jag inte med teknisk analys, men jag gissar att 225 SEK var nån slags motståndsnivå eller stöd för aktien. Skönt att aktien vänt upp.

Cellavision stampar fortfarande strax över 10 SEK. Det kommer nog inte att hända något under resten av veckan. Om kursen skulle trilla ned under 10 SEK, till 9,90 SEK eller mindre, så finns det en liten chans att jag ökar, men det är långt ifrån säkert.

Uppdatering:
Kollade runt på lite bloggar jag gillar och såg att BB Trader skrivit lite om CDON Group, se här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Var inte orolig för CDON. Vänta bara tills marknaden och analytikerna har förstått vad de pysslar med. Är lite berg-och-dalbana såhär i början.

Charlie sa...

Jag hoppas och tror att du har rätt. Handeln i mellandagarna säger förmodligen inte alltför mycket och iakttagelsen att MTG tillsammans med CDON har tappat runt 40 SEK efter avknoppningen som BB trader har gjort ger viss trygghet.

Anledningen till att jag känner viss oro handlar främst om att jag har gått in med ovanligt mycket pengar i ett företag som jag vet ovanligt lite om och som har ovanligt lågt börsvärde. Jag har chansat mer än vanligt med andra ord.

Anonym sa...

Att CDON hamnar över 40 SEK har jag räknat med när jag köpte på 28 SEK. Värderingen kan ta tid, beror på hur länge det tar innan marknaden får upp ögonen för dem. Jag anser mig vara väl insatt i CDON och är därför inte orolig för det kommande året.