25 februari 2007

Domännamn är klart spännande!

En av anledningarna till att jag startade denna blogg var att jag funderade på att köpa akiter i Tradedoubler. En ganska bra utgångspunkt när man funderar på att köpa aktier i ett företag är att kolla närmre på vad de egentligen gör. I mitt fall ledde detta till att jag satte igång med denna blogg. Jag kan villigt erkänna att pengarna inte har strömmat in, men tjänsten är lättanvänd och överskådlig, så att inte pengarna strömmat in är nog mitt eget fel. Jag skriver om för tråkiga saker helt enkelt :)

Förutom att jag inte har blivit stenrik så köpte jag heller inga aktier i Tradedoubler (Aktien stack upp efter ett bud på bolaget och efter det så tröttnade jag något). Bloggen har däremot öppnat upp en del intressanta nya möjligheter att tjäna pengar, eller egentligen göra affärer. Jag drivs mer av att göra bra affärer än av att ha mycket pengar. Pengarna i sig öppnar naturligtvis upp för nya möjligheter, så på många sätt är det trevligt att ha en slant som man kan använda för att förverkliga egna projekt.

Nu - det jag ville säga med detta inlägg är att jag har fått dille på domännamn. Jag har till stor del blivit inspirerad av Jakob som ligger bakom hurjagblevrik.se och Mattias som ligger bakom Impossible is Nothing. Två läsvärda bloggar som handlar om nyföretagande och ekonomi.

Jag har redan ett par domäner som ligger och väntar på att jag skall göra underverk av dem, men det kommer förmodligen att bli fler ganska snart. Om man funderar på att registrera domännamn är loopia.se väl värt ett besök. Det var ett tips som jag fick av Jakob. Tack Jakob!!

Nu väntar en arg släkt på en försenad Charlie :)

Inga kommentarer: