07 september 2020

Scandic Hotels: Ökade ytterilgare

Idag så hade jag tänkt öka i Byggmax, men istället för att fortsätta ner så vände kursen uppåt. Naturligtvis skulle jag kunnat köpa i alla fall. Så blev det dock inte. Istället så blev det ännu mer Scandic Hotels. Det är mycket möjligt att jag kommer att minska ganska snart för jag ligger alldeles för tungt viktad mot bolaget. Jag har faktiskt lite av idétorka för närvarande när det kommer till nya case.

Green Landscaping hoppade upp ett snäpp när det aviserades att man köper ytterligare ett bolag i Norge. Jag är lite ambivalent till bolaget. Det är inte dyrt direkt tycker jag, men jag är rädd att förvärven kommer att innebära integrationskostnader och att vinsten därmed kommer att dröja ganska längre. Det är möjligt att det är feltänkt och i takt med att bolaget blir större så blir integrationskostnaderna mindre relativt sett. Jag tror att jag kommer att ligga kvar ett tag till. Eventuellt så lämnar jag om det blir ett ryck uppåt.

Tobii tror jag kan komma att stiga en bit till. Min gissning är att man har en hel del på gång och jag tror att Tech utvecklas ganska bra. Eventuellt är Tobii en uppköpskandidat. Det finns ingen gigantisk uppsida som jag ser det, men jag väljer att ligga kvar.

  

1 kommentar:

investerarfar sa...

Själv har jag inte sådär jättemycket i Scandic ca 10 tkr. Så liten del att den inte finns med i min portfölj i bloggen. Än så länge har det inte varit sådär jätte bra investering. Men hoppas att det går vägen.