01 april 2019

Byggmax: Ägarlistorna

Om man tittar på den senaste månadens handel så har det sålts en hel del aktier av Enskilda. Faktum är att de har stått för väldigt stor del av aktieförsäljningen den senaste månaden, förvisso under liten handel, men i alla fall. Ungefär aktier för 16 MSEK har sålts, vilket motsvarar ungefär 500 000 aktier, eller knappt en procent av aktierna. I Q1-rapporten den 17 april så kommer vi att kunna se om det är någon större aktör som minskat, vilket det sannolikt är.

I den senaste rapporten så kunde man läsa följande:


Om man tittar i Q3-rapporten så kan man se att CI Investments är den aktör som ökade mest under slutet av förra året, ganska rejält också.


Det är alltid lite oroande att det säljs ganska stora mängder aktier över marknaden istället för till någon större spelare. Investor sålde en hel del aktier i Tobii över marknaden och det var inte ett bra tecken. Man kan också vända på det och se det som att när väl aktieförsäljningarna, som verkar vara ganska jämnt spridda över ganska många dagar, väl tar slut så kanske det vänds från att det finns en stor säljare, men bara småköpare till att det finns en storköpare, men bara småsäljare. Vi får se. 

1 kommentar:

Charlie sa...

https://www.aktiespararna.se/nyheter/godbitar-i-stor-byggoffensiv