01 december 2008

"Det gäller att ha känsla för feeling"

Jag fick precis in min köporder på XACT BULL på 68 SEK. Det spelar kanske inte jättestor roll, men jag är ganska nöjd med att kunna pricka in dagens botten, se diagram nedan.


Efter dagens bravad är min nya snittkurs 88,39 SEK. Fortfarande mil ifrån att vara på plus alltså, men förhoppningsvis vänder det ganska snart, om inte så får jag fortsätta att samla på mig aktier.

Mvh Charlie

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att vi är två optimister i vart fall jag trodde jag var den enda sanna optimisten kvar i dessa sorgliga tider köp på bara.
Jag köper SSAB nu i veckan

Charlie sa...

Jag är ingen sann optimist, utan en ganska tveksam optimist faktiskt. Det kommer nog att vara tufft ett bra tag, men jag hoppas att det vänder förr eller senare.

mvh Charlie

Anonym sa...

Vad spelar det for roll vad din snittkurs ar? Det intressanta ar val om du ar lang eller kort och vad du tror om marknadens utveckling?

Anonym sa...

Upsidaysi! Dow ner 7,7% ikväll. Låter som att 68kr är lite dyrt just i skrivande stund.... Gick in hårt i Bear i fredags, vilket jag tackar min lyckliga stjärna för. Frågan är bara hur marknaden reagerar på räntebeskedet på torsdag... Vad tror du?

/A

Charlie sa...

Hej Gustav!

Min snittkurs spelar stor roll. Jag vill så snabbt som möjligt hamna på plus och då är det viktigt att ha en så låg snittkurs som möjligt.

Jag vet vad du fiskar efter - att man inte skall jaga en låg snittkurs. Det är applicerbart i många sammanhang, men likväl är det mest intressant informationen, förutom vilka aktier som man äger, till vilka priser som man köpt dessa aktier eller alternativt till vilka villkor man blankat dessa.

Anledningen till att jag köper BULL är för att jag tror att detta är ett bra köp på 12-36 månaders sikt.

mvh Charlie

Charlie sa...

Hej anonym!

Det var visst inte så dumt med 68 SEK trots allt. Vi får se om ett par år :)

Jag har hört att Riksbanken troligtvis sänker räntan med 1%. Det låter bra i mina öron eftersom detta förhoppningsvis kommer att ge börsen lite skjuts. Vi får se. Det kan redan vara inprisat, men jag tror inte att det är det fullt ut.

mvh Charlie