22 september 2008

Broström ur portföljen

Idag åkte Broström ut portföljen och jag har inga idéer om att köpa tillbaka dem. Anledningen till att jag säljer är att det finns ett bud på 57 SEK för Broström som Maersk har lagt. Styrelsen har ställt sig bakom budet och vad jag förstår tyder det mesta på att budet kommer att gå igenom.

Det finns vissa spekulationer om att det skall komma ett nytt bud, vilket har gjort att kursen hållit sig runt 57 SEK (och faktiskt någon enstaka affär på 57,25 SEK). Jag kände dock att jag hellre tog pengarna snabbt.

Jag har nu lagt en köporder på Investor som jag funderade över igår här på bloggen. Köpordern ligger på 130,50 SEK. Det är möjligt att jag ändrar den något, men eftersom jag tror att börsen kan ticka ned lite så försöker jag hålla mig kall.

Min köporder på Holmen på 234 SEK ligger också kvar. Det verkar som att Holmen har flyt för tillfället och det är väl inte helt säkert att jag kan fånga upp dem så lågt. Möjligen får jag öka på lite för att de inte skall sticka iväg. Vi får se.

mvh Charlie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förståndigt har själv gått ur Broströms gick in i Oriflame istället köpläge nu

Charlie sa...

Eftersom jag tror att budet skall gå igenom så kändes det rätt. Broström var en felsatsning från min sida. Jag trodde inte att siffrorna för Broström skulle utvecklas så dåligt som de har gjort det senaste året.

mvh Charlie