16 juni 2008

ekonomibloggar.se i ny version

Efter åtskilliga ursäkter så har jag äntligen tagit mig i kragen och hottat upp ekonomibloggar.se en aning. Det är fortfarande inget underverk inom webberi, men den är i alla fall något bättre än den tidigare versionen. Tyvärr finns det fortfarande lite fel på sidan, men de kommer att åtgärdas efter hand.

Tack för alla tips om bloggar och fel som funnits (och till viss del fortfarande finns) på sidan.

mvh Charlie

6 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt! Men vad hände med min banner?

Sjukpensionären sa...

Den ser bra mycket behagligare ut nu. Tack för att du lagt till min också!

Anonym sa...

Hej Charlie, jag driver sjalv en blogg via metro som också grundar sig inom privatekonomi, dock så flaxar jag ivag ganska mycket i politiska frågor och statement men det ar en annan fråga..

Min fråga till dig ar om du kan lagga upp html-kallor for bloggar, tror du får en hog besokfrekvens och plus att vi som vill bygga en egen bloggsida via serverhotell men inte har htmlvana kan få anvanda dina koder, lite som en open source?

www.metrobloggen.se/kapitalist

Charlie sa...

Hej diversifierad!

Oj då, den försvann. Det tänkte jag inte på när jag gjorde om sidan. Den skall dit igen.

mvh Charlie

Charlie sa...

Hej sjukpensionären!

Kul att du gillar den nya versionen.

mvh Charlie

Charlie sa...

Hej micke!

Det finns ganska mycket sidor om hur man gör både hemsidor och bloggar. Desutom finns det väldigt mycket gratisalternativ som inte kräver HTML-kunskap, tex blogger. Jag tror därför att det krävs ganska mycket jobb för att slå sig in som ett bra alternativ och få många besökare. Det är möjligt att jag har fel.

En annan anledning är att jag inte är vansinnigt intresserad av HTML-kodande, vilket gör att jag förmodligen tappat gnistan ganska fort om jag satte igång ett sådant projekt.

Hur som helst, tack för tipset!

mvh Charlie