01 mars 2022

XXL: Påfyllning

Det satt ganska hårt inne, men jag kom fram till att det trots att läget kan bli sämre än vad det är nu ändå kan vara läge att köpa mer aktier. Mitt val föll på XXL. Jag tycker att aktien är hyggligt pressad och jag tror att bolaget kan vara en vinnare i återöppnandet av samhället. Det är på inga sätt säkert och det kan mycket väl bli ännu sämre innan det blir bättre.

Förhoppningsvis så kan man inom kort nå en fredlig lösning, dock så tror jag inte att det är det mest rimliga alternativet. Om jag skall gissa så tror jag att det kommer att vara fortsatt oroligt och fortsatt krig ett ganska bra tag, tyvärr. Det är möjligt att jag är fel på det och det är möjligt att jag är för pessimistisk, men jag har svårt att se att Putin kommer att backa eller på annat sätt erkänna sig besegrad. I en värld med krig i Europa så ändras mycket i grunden och många av de antagandena som många framtidsprognoser bygger på ändras. Effekten kan bli ytterligare nedgångar.

Jag har svårt att känna mig hoppfull, men som med allting så kommer kriget att ta slut och jag tror egentligen att ingen vill ha krig. Förhoppningsvis kommer det att gå relativt snabbt och förhoppningsvis så kan förhandlarna nå en lösning så att kriget kan upphöra. 

Inga kommentarer: