30 augusti 2007

Mycket slit för ingenting

Jag har lagt ett par kvällar på att försöka förbättra ekonomibloggar.se. Tanken var att man skulle kunna se när respektive blogg uppdaterats och namnet på det senaste inlägget. Med god hjälp från min gode vän Vindsurfaren (även känd som Mastknäckaren) så gick det...nästan.

När vi väl hade fått rätt på all kod och fixat så att vi stödde både RSS och Atom så lade jag upp den nya koden på webbhhotellet och då, till vår stora besvikelse (framförallt min stora besvikelse), så fungerade det inte. Det verkar som att det finns spärrar mot att köra aktivt innehåll, vilket gör att vår lösning inte fungerar när den ligger på webbhotellets server. Störigt, men sant. Förhoppningsvis så kommer vi på hur vi skall lösa det, men det kan nog ta lite tid.

Förresten tack Cristoffer Stockman och Finanskvinnan för förbättringstipsen! Jag kommer förresten att lägga upp ett par nya bloggar inom kort, bl a Mitt ekonomisika liv och Investera.

mvh Charlie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Vore fint om du satte target="_top" eller target="_blank" på länkarna så att ditt frameset försvinner när man går vidare.

Jonny sa...

Det låter som du borde välja ett annat webbhotell eller åtminstone prata med dem.

Kolla gärna in min webbhotellsguide för lite mer tips om du tänker byta.