07 augusti 2007

Lite kort om XACT BEAR

Följetongen XACT BEAR som har pågått här på bloggen under lång tid kan få ett lyckligt slut. Jag har köpt och sålt om vartannat, men den ansamlade förlusten har varit svår att minska när börsen pinnat på. Efter att ha köpt på mig ytterligare björnaktier för 39,40 SEK strax innan det började dallra på börsen så ligger jag nu, idag, medräknat dagens uppgång, på ganska exakt +-0%. Det känns bra. Det har varit lite jobbigt att se förlusten öka, men det kanske blir så att det blir lite vinst trots allt.

Förresten, jag har sålt mina Indutrade-aktier igen. Det var för några dagar sedan och jag fick 164,50 SEK för dem. Nu skall jag inte köpa tillbaka dem även om jag tror att det är ett bra företag.

Efter att ha sålt mina Indutrade-aktier så har jag ungefär 30% av mina aktietillgångar i XACT BEAR. Det är med andra ord mitt största innehav. Om det går nedåt igen imorgon så skall jag nog sälja en del.

mvh Charlie

2 kommentarer:

Charlie sa...

En intressant grej som jag såg idag var att ett av mina inlägg letat sig upp bland topp 10 på SERPen (Search Engine Result Page) hos Google. Ganska kul tyckte jag.

Charlie sa...

ett av mina inlägg om XACT BEAR alltså