05 augusti 2018

Hövding: Danskarna verkar vara intresserade

Uppgifter i danska BT ger att Hövdingförsäljningen i Köpenhamn går starkt. Det är alltid vanskligt att dra för stora slutsatser av en iakttagelse eller artikel, men det är ändå intressant tycker jag. Om vi kommer att se samma utveckling i Köpenhamn som i Malmö så kan det bli väldigt, väldigt intressant.

Rapporten kommer att komma inom kort och jag kanske kommer att göra come back trots allt. Om det är så att försäljningen riktigt tagit fart i Danmark så vill jag vara med. Sannolikheten för att produkten även skall slå i Tyskland ökar dessutom om det visar sig att intresset riktigt tagit fart i Köpenhamn. Det är hög risk och det är väldigt stor osäkerhet.

Länk:
https://www.bt.dk/danmark/eksplosion-i-salget-speciel-cykelhjelm-storhitter

Update:
Det blev tyvärr inte några aktier idag. Jag la in en order, men det var många andra som tyckte att det var en idé att köpa aktier idag så det blev inget. Om jag inte hade varit upptagen med annat under dagen så hade jag kanske gått upp lite, men nu blev det som det blev. Eventuellt kan det komma ut en del aktier efter rapporten från aktieägare som inte vill vara med på nyemissionen. Vi får se.

Inga kommentarer: