02 september 2017

Hövding: Nästan ute ur portföljen

Jag gjorde i fredags av mig med nästan alla mina Hövding-aktier. Det finns fortfarande en mindre post i min aktiedepå, men i min ISK där jag nästan har samtliga aktier så är den borta. Jag kommer att hålla koll på Hövding för att jag är intresserade av att se hur det går för företaget, men som investering så har jag kommit fram till att det inte är något för mig. Det är möjligt att jag ändrar mig, men som det känns nu så kommer jag att fokusera på andra bolag. Om däremot kursen skulle tappa till 12-13 SEK (vilket jag inte tror) så skulle det kunna vara intressant.

Förutom Hövding så sålde jag även mina Duni-aktier igår. Det blev en OK affär, men inte så mycket mer. Anledningen till att jag sålde var att jag är generellt tveksam till aktier för närvarande och för att jag har svårt att se någon riktig trigger i Duni. Jag vet inte om kursen stack upp efter att man kommunicerat ut att man samarbetar med Prins Carl-Philip kring design eller om det var något annat. Hur som helst så tyckte jag att uppgången var ett tillfälle att hoppa av. Duni är säkert ett bra företag och det är möjligt att jag kommer tillbaka, men just nu står jag utanför. Skulle kursen dippa ner till 115 SEK kanske jag återkommer i ägarlistan.

Det ska bli intressant att se vad som händer med HM i höst. HM är ett annat bolag som jag inte alls är säker på att det är en bra investering. Jag är väldigt kluven. Det är möjligt att jag hoppar av HM också under den närmsta tiden.

Inga kommentarer: