06 augusti 2021

Ferroamp Elektronik: Åter i ägarlistan

Idag så köpte jag tillbaka en mindre post i Ferroamp Elektronik. Det är möjligt att jag kommer att köpa mer eller att jag kommer att sälja posten inom snar framtid. Det återstår att se. Jag tror att bolaget verkar inom en intressant nisch, men jag har svårt att bedöma hur de står sig i konkurrensen, och det får mig att tveka. 

Jag har funderat en del kring Scandic Hotels under dagen och jag tycker att det är något märkligt att de många goda nyheter - färre fall, ökad vaccinationsgrad, ökad RevPAR, Stockholms Handelskammares rapport, etc - inte direkt ger någon effekt på värderingen. Det kan så klart dröja och det kan också vara så att det krävs mer för att övertyga investerarkollektivet. Självklart kan det också vara så att det är jag som har gjort en missbedömning och att dagens värdering speglar de utmaningar som ligger framöver eller t o m att den är frågan om en övervärdering. Det får framtiden utvisa. Jag tycker att det ser intressant ut och jag kommer att fortsätta att ligga tungt i aktien.

Efter att ha lyssnat på senaste avsnittet av Kvalitetsaktiepodden så blev jag lite intresserad av att faktiskt köpa tillbaka Doro. Jag skall fundera lite, men det ligger ganska nära till hands.  

Inga kommentarer: