30 januari 2016

Matse: Funderingar inför januarisiffrorna

I mitten av nästa vecka räknar jag med att Matse kommer med sina januarisiffror. Den mest intressanta siffran kommer att vara Malmösiffran som jag ser det. Om det visar sig att man är runt 1 MSEK under januari så kommer jag att vara ganska nöjd. Det är en halv månad och man har precis kört igång verksamheten så det är en siffra som inte är helt representativ, men det är viktigt att visa att man kan snabbt få hjulen att snurra på nya marknader.

För alla sajter så hoppas jag att man kommer upp i en omsättning över 19 MSEK. Min gissning är att man hamnar mellan 19 och 20 MSEK. Man påverkas naturligtvis av att det är relativt många helgdagar i januari, men jag tror att man har ett bra momentum. Januari 2015 landade på ungefär 15,5 MSEK.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad har hänt med bloggen?

Charlie sa...

Jag ändrade utseendet. Den gamla designen har hängt med i nästan 10 år :) Anledningen var framförallt att jag tyckte att det var lite knöligt med att få in bilder på ett bra sätt i den gamla designen. Jag förstår på dig att du inte är helt nöjd med den nya designen.